SNIMAK O KOME PRIČA PLANETA: Mbape održao inspirativan govor na poluvremenu protiv Argentine (VIDEO)

Novosti online

21. 12. 2022. u 09:39

FRANCUSKA je izgubila u finalu Svetskog prvenstva od Argentine, a sada se pojavio snimak u kome Kilijan Mbape drži govor saigračima na poluvremenu.

СНИМАК О КОМЕ ПРИЧА ПЛАНЕТА: Мбапе одржао инспиративан говор на полувремену против Аргентине (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Svet priča o potezu najboljeg igrača "trikolora" koji je posle lošeg prvog poluvremena pokušao da podigne ekipu i po svemu prikazanom u drugom delu susreta na "Lusail" stadionu u tome je uspeo.

- To je utakmica života, igra se na svake četiri godine! Ne možemo gore od onoga što smo uradili. Možemo da se vratimo - rekao je najbolji strelac Mundijala u Kataru sa osam golova.

Podsetimo, "gaučosi" su do titule prvaka sveta došli posle boljeg izvođenja penala, a posle 120 minuta fudbala rezultat je bio 3:3. Mbape je u finalu bio trostruki strelac za Francusku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)