IZBEGNUTA TRAGEDIJA NA PROSLAVI ARGENTINE: Mesi i drugovi zamalo izgubili glavu (VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2022. u 10:04

Fudbaleri Argentine sleteli su rano jutros u Buenos Ajres, nakon što su u Kataru osvojili titulu prvaka sveta, nešto što su navijači ove zemlje čekali 36 godina.

ИЗБЕГНУТА ТРАГЕДИЈА НА ПРОСЛАВИ АРГЕНТИНЕ: Меси и другови замало изгубили главу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon spektakularnog finala, koje je rešeno posle izvođenja penala, fudbaleri Argentine su doputovali u glavni grad ove države, gde ih su dočekale stotine hiljada navijača. Ipak, slavlje je moglo da vrlo lako pođe po zlu.

Naime, Mesi i drugari su po izlasku iz aviona ušli u otvoreni autobus, koji ih je vozio po gradu, dok je armija navijača pratila autobus. U jednom trenutku autobus je naišao na kablove, igrači su morali da se saginju, a umalo su i ispali iz autobusa. Ipak, na kraju se sve dobro završilo, pa je slavlje moglo da počne.

Koliko u Argentini žive za fudbal govori i činjenica da je slavlje počelo u pola četiri ujutru, po lokalnom vremenu, ali ni to nije sprečilo na stotine hiljada ljudi da se skupe i pozdrave svoje šampione, koji su doneli slavlje narodu prvi put od 1986. godine, kada je Maradona odveo svoju zemlju na tron sveta.

Pre toga, Argentina je bila prvak sveta i 1978. godine, kada su u finalu, posle produžetaka, savladali Holandiju. Priliku da odbrane titulu Argentinci će imati za tri i po godine, kada počinje Svetsko prvenstvo, koje će biti odigrano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)