BURA U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA Da li je gol Lionela Mesija za vođstvo Argentine protiv Franucske neregularan? (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 19:40

FUDBALSKO svetsko prvenstvo u Kataru završeno je, a Argentina je osvojila trofej šampiona sveta, a tokom produžetaka jedan detalj bacio je mrlju na meč.

БУРА У ФИНАЛУ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА Да ли је гол Лионела Месија за вођство Аргентине против Франуцске нерегуларан? (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/RTS

Naime, Lionel Mesi bio je strelac gola u 106. minutu za Argentinu, pre toga Lautaro Martinez je šutirao, a omaleni fudbaler PSŽ naleteo je na loptu.

Tokom igre nije bilo ničega spornog, ali postavlja se pitanje da li je gol trebalo prekinuti zbog dešavanja na klupi Argentine?

Pre nego što je Lionel Mesi poslao loptu u mrežu Francuske dva igrača sa klupe su, čini se, prerano ušla na teren, te su se mnogi navijači pitali da li je sudija u tim trenucima trebalo da poništi gol Argentine?

Odgovor je ne, gol Argentinaca nije bio neregularan zbog toga što su dva igrača sa klupe ušla ranije jer oni nisu uticali na igru, ali je sudija Simon Marčinjak propustio da primeni pravila.

Kako nalažu pravila fudbalske igre, igra se ne prekida, ali je dvojac koji je ranije utrčao u teren nakon zaustavljanja igre trebalo opomenuti žutim kartonom, što nije učinjeno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)