"POZIVAM SVE GRAĐANE NAŠE ZEMLJE..." Predsednik Aleksandar Vučić se obratio naciji zbog fudbalske reprezentacije Srbije

Novosti online

28. 11. 2022. u 16:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić još jednom je pružio podršku Srbiji, pred najvažniji meč na Svetskom prvenstvu u sudaru sa Švajcarskom.

ПОЗИВАМ СВЕ ГРАЂАНЕ НАШЕ ЗЕМЉЕ... Председник Александар Вучић се обратио нацији због фудбалске репрезентације Србије

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

On se oglasio putem Instagrama i pozvao sve građane naše zemlje da 2. decembra budu uz Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike.

- Uvek uz svoju zemlju, svoj narod i reprezentaciju Srbije! Kad god smo razočarani rezultatom našeg nacionalog tima, bacamo drvlje i kamenje na naše trenere i igrače, umesto da im pružimo još snažniju podršku. Upravo zato, kao verni navijač Srbije, pozivam sve građane naše zemlje da pružimo do sada najveću i najsnažniju podršku našim reprezentativcima pred duel sa Švajcarskom i da pokažemo da im verujemo, a lično, biću uz njih i ako izgube. Napred Srbijo, živela Srbija! - piše na Instagram nalogu predsednika Srbije.

Podsetimo, Srbija i Švajcarska igraju u petak od 20 sati. "Orlovi" posle dva kola imaju jedan bod, "sajdžije" imaju tri, ali danas od 17 sati ih očekuje duel sa Brazilom.

Naša selekcija je ovog ponedeljka u neverovatnoj utakmici odigrala nerešeno s Kamerunom (3:3).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (101)