"BENZEMA JE IZDAO REAL": Legenda "kraljevića" udarila na Francuza

Novosti online

08. 11. 2022. u 18:02

BIVŠI fudbaler Real Madrid oštro je kritikovao Karima Benzemu. Legenda "kraljevića" smatra da je Francuz izdao klub.

БЕНЗЕМА ЈЕ ИЗДАО РЕАЛ: Легенда краљевића ударила на Француза

FOTO: EPA

Sjajni napadač nije igrao za Madriđene u duelima protiv Rajo Valjekana (2:3), Sevilje (3:1) i Đirone (1:1). Razlog za izostanak strelca pet golova u Primeri je povreda butnog mišića.

- Ne razumem Benzemu. Leo Mesi igra za PSŽ, a Robert Levandovski za Barselonu, kao i brojni drugi fudbaleri. Moraš da prihvatiš rizik od povreda pre Svetskog prvenstva, ne možeš da izdaš svoj klub - rekao je Guti za "El Chiringuito".

Benzema je nedavno i dobio Zlatnu loptu za najboljeg igrača u prošloj sezoni.

- Svi smo znali da bi Benzema mogao da se povredi. Ne razumem zašto Real nije pronašao zamenu za njega - istakao je nekadašnji kapiten Reala.

Ovaj 34-godišnjak bi trebalo da se nađe na spisku Didijea Dešana za Mundijal (20. novembar - 18. decembar).

Podsetimo, Francuska koja brani trofej se nalazi u grupi D sa selekcijama Australija, Danske i Tunisa.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)