''BOMBA'' U TURSKOJ: Murinjo preuzima istanbulskog velikana?

Novosti online

19. 05. 2024. u 10:59

Potpredsednik Bešiktaša Husein Judžel potvrdio je da je klub iz Istanbula počeo pregovore sa portugalskim fudbalskim trenerom Žozeom Murinjom, prenose mediji u Turskoj.

БОМБА У ТУРСКОЈ: Мурињо преузима истанбулског великана?

Tanjug/AP

Murinjo je trenutno bez angažmana, pošto je početkom godine dobio otkaz na mestu trenera Rome.

- Murinjo i ja smo se sastali pre mesec dana u Istanbulu. Izneo sam mu ideju o budućnosti kluba i kakve su nam ambicije u narednim godinama. On je rekao da mu se te ideje sviđaju i zatražio je da dobije određeno vreme za razmišljanje - rekao je Judžel.

On je istakao da će Bešiktaš pronađi novac za angažman portugalskog trenera.

- Njegova cena je između osam i 10 miliona evra godišnje i tu finansijsku konstrukciju ću uspeti da zatvorim, pre svega zahvaljujući sponzorima. On je fenomenalan trener i zaslužuje da bude deo našeg kluba. Ako ne bude želeo da prihvati našu ponudu, onda ćemo morati da pronađemo drugo rešenje - istakao je Judžel.

Bešiktaš se kolo pre kraja Superlige Turske nalazi na petom mestu na tabeli sa 56 bodova. Bešiktaš će 23. maja u finalu Kupa Turske igrati protiv Trabzona.


BONUS VIDEO ŠOK U HUMSKOJ: Vojvodina evrogolom Zukića preokrenula rezultat

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića