SVI SU GLEDALI ZAČUĐENO: Evo zašto je sudija plakao sa fudbalerima PSŽ-a čim je završen njihov meč Lige šampiona sa Borusijom

Novosti online

08. 05. 2024. u 16:24

Borusija iz Dortmunda je i drugi put za dve nedelje u polufinalu Lige šampiona pobedila sa 1:0 ekipu Pari Sen Žermena i prošla u veliko finale, a po završetku tog meča na stadion "Park prinčeva" desila se nesvakidašnja scena.

СВИ СУ ГЛЕДАЛИ ЗАЧУЂЕНО: Ево зашто је судија плакао са фудбалерима ПСЖ-а чим је завршен њихов меч Лиге шампиона са Борусијом

FOTO: Tanjug/AP

Zajedno sa fudbalerima PSŽ-a, koji su opet ostali bez ostvarenja sna - osvajanja titule namenje klupskom prvaku Evrope, plakao je sudija.

I to čuveni sudija, Danijele Orsato.

Danijele Orsato na meču PSŽ - Borusija Dortmund u Ligi šampiona / FOTO: Tanjug/AP


Iako je scena mnoge zbnula, plakao je iz razumljivog razloga.

Naime, 48-godišnjnjem Italijanu ovo je bio poslednji meč Lige šampiona koji će suditi u životu.

Orsato ovog leta završava karijeru, ostalo mu je još samo da deli pravdu na EURO 2024, prvenstvu Evrope u fudbalu čiji je domaćin Nemačka, ali se u Ligi šampiona proslavio i, logično, teško podneo rastanak sa elitnim klupskim fudbalom.


Čak 54 meča je sudio u Ligi šampiona, uključujući i veliko finale, 2020. godine, kada su se u Lisabonu sastali Pari Sen Žermen i Bajern Minhen.


Kada je poslednji put dunuo u pištaljku na meču u Parizu, emocije su ga preplavile i, dok su igrači PSŽ-a plakali što su ostali bez finala, Italijan je zaplakao jer je poslednji put delio pravdu u Ligi šampiona.

Podsetimo, rival Borusije u finalu biće bolji iz duela Real Madrid - Bajern, koji su prošle sedmice u Minhenu odigrali spektakularan meč, završen bez pobednika, ali uz četiri gola (2:2). Revanš je na programu u Španiji, ove večeri, u sredu 8. maja, od 21 sat.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)