"UŽIVAJU U KONTROLISANOM HAOSU": Žarko Lazetić u svom stilu o utakmici sa Radničkim iz Kragujevca

Tanjug

07. 05. 2024. u 14:45

TRENER fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje izazovan i zahtevan meč protiv kragujevačkog Radničkog u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

УЖИВАЈУ У КОНТРОЛИСАНОМ ХАОСУ: Жарко Лазетић у свом стилу о утакмици са Радничким из Крагујевца

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri TSC-a dočekaće sutra od 16 sati u Bačkoj Topoli ekipu Radničkog.

Lazetić je istakao da je ekipa Radničkog od dolaska novog trenera Feđe Dudića premašila sva očekivanja.

- Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajan i za njih i za nas. Biće tu puno duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil, imaće veće šanse za pobedu - rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

Lazetić je naveo da očekuje odličan meč sa ekipom iz Kragujevca.

- I oni, kao i mi, daju puno golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe, što po sebi govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu, naveo je trener ekipe iz Bačke Topole.

Lazetić je pozvao navijače da dođu u velikom broju na sutrašnji meč.

Ostala su još četiri kola do kraja i čestitam momcima što su ponovo obezbedili Evropu. Taj kontinuitet nam je veoma važan, pogotovu zbog iskustva koje smo stekli. Videćemo sa koje će to pozicije biti i šta će nam doneti. Na nama je da se što bolje pripremimo, napredujemo u igri i da kroz ove preostale utakmice nastavimo u smeru koji imamo čitave ove sezone koju želimo da završimo na najbolji mogući način, istakao je Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 66 bodova, dok je Radnički četvrti sa 59.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)