"MOJ ŠUMADINAC DULJAJ..." Ono što je trener Zvezde rekao o treneru Partizana ne viđa se često posle večitog derbija!

Novosti online

24. 04. 2024. u 21:20

Crvena zvezda i Partizan su se ove srede sastali u polufinalu Kupa Srbije, a ishod je prilično obradovao stratega crveno-belih.

МОЈ ШУМАДИНАЦ ДУЉАЈ... Оно што је тренер Звезде рекао о тренеру Партизана не виђа се често после вечитог дербија!

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan i prošla u finale, posle čega je njen trener Vladan Milojević stao pred kameru TV Arena sport i ovako analizirao učinjeno:

- Sigurno da ovu pobedu posvećujemo našem preminulom (ekonomu) Gagiju. To nam je dalo ekstra motiv. Jako nam je teško bilo svih ovih dana... A što se tiče same utakmice, moram da pohvalim mog Šumadinca (Igora Duljaja). Ipak sam ja iz Aranđelovca, on iz Topole, složiće se da je malo manji grad (smeh). Šalim se.... Ali, jako dobro pripremljena utakmica od strane Partizana! Dobar derbi, dosta šansi, Partizan je imao svoje prilike, naš golman Glazer je odbranio dve, tri fenomenalne... kao i Jovanović na drugoj strani. Mislim da je u sve tri utakmice (otkako se Milojević vratio u Zvezdu, prim. aut.) Partizan predstavio različite modele igre. Danas je pokušao sa Kaluluom i sa Severinom, sa dva brza igrača i Gohom iza mladog Baždara... Onog trenutka kada smo videli kojih 11 igrača će moj kolega Duljaj da izvede, otprilike smo videli i koja je njegova ideja. Svaka čast i pohvaljujem mog kolegu i njegov stručni štab na stvarno dobro pripremljenoj utakmici! Stvarno je bio dobar derbi, dobra utakmica... - gotovo u dahu je rekao trener Zvezde.

Nastavio je u sličnom ritmu:

- Mi smo srećni, idemo dalje, u finale, to nam je i bio cilj. A ja sam, s druge strane, posebno srećan, ovo mi je prvo finale sa Zvezdom. Osvojio sam Kup sa Čukaričkim, to mi je jako drag trofe, ali nikad nisam igrao finale sa Zvezdom. Znamo da ćemo igrati s Vojvodinom, ali nećemo razmišljati o toj utakmici, jer nas sledeća s Vojvodinom najpre čeka u prvenstvu. Plej-of je u toku, mnogo teških mečeva nas čeka. Pohvalio bih navijače, imali su oni šta da vide, a Partizanu bih poželeo sreću u nastavku prvenstva - rekao je Milojević.

U finalu, Zvezda će igrati protiv Vojvodine koja je, uz jednu vrlo ružnu scenu, prošla u završnu borbu za trofej pobedivši Radnički u Kragujevcu golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)