"PA, SUDIJA JE REKAO DA JE SVE BILO ČISTO!" Zvezdin špic Šerif Endijae ovako je reagovao na pritužbe iz Partizana posle 173. večitog derbija

Novosti online

20. 04. 2024. u 21:53 >> 21:58

Crvena zvezda i Partizan sastali su odigrali 173. prvenstveni "večiti derbi", a na zanimljiv način je posle meča reagovao napadač crveno-belih, Šerif Endijae, koji se osvrnuo i nanezadovoljstvo crno-belih zbog deljenja pravde od strane sudije Pavla Ilića.

ПА, СУДИЈА ЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ СВЕ БИЛО ЧИСТО! Звездин шпиц Шериф Ендијае овако је реаговао на притужбе из Партизана после 173. вечитог дербија

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, posle vrlo burnog meča, Crvena zvezda je posle preokreta, golovima u 89. i 99. minutu pobedila Partizan.


- Srećan sam zbog pobede, odradili smo sjajan posao. Navijači su bili neverovatni. Ono što smo pokazali na terenu donosi pobedu i zadovoljni smo zbog toga. Bilo mi je izuzetno teško da igram večeras. Protivnik se branio i znao je da ćemo ga napasti. Pokušavao sam, postigao gol i nastavio da pokušavam. Svaku šansu koju imam hoću da pretvorim u pogodak. Dok sam na terenu pokušavam da postignem gol - počeo je Endiaje, u izjavi za klupski sajt.

Ne vidi napadač crveno-belih ništa sporno u situaciji kada je postigao pogodak:

- Uvek bude nekog žaljenja, ali imamo sudiju koji je rekao da je sve bilo čisto. Nemam ništa da dodam - zaključio je Endiaje.

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)