"TOTALNO NEJASNO!" Vladan Milojević ne može da dođe sebi posle meča Crvena zvezda - Partizan u 173. večitom derbiju

Novosti online

20. 04. 2024. u 20:47 >> 20:51

Crvena zvezda i Partizan sastali su se ove subote kako bi odigrali 173. prvenstveni "večiti derbi", a konačan ishod iznedrio je pomešana osećanja trenera crveno-belih, Vladana Milojevića.

ТОТАЛНО НЕЈАСНО! Владан Милојевић не може да дође себи после меча Црвена звезда - Партизан у 173. вечитом дербију

FOTO: Tanjug

Podsetimo, posle vrlo burnog meča, Crvena zvezda je posle preokreta, golovima u 89. i 99. minutu pobedila Partizan, pa i ne čudi što je strateg domaćih bio zadovoljan, ali samo delimično.

Zastavši pokraj terena pred kamerom TV Arena sport, izjavio je sledeće:

- Znate, kad igrate ovakve utakmice... Pa, evo i prethodna utakmica je bila takva. Neko će reći da smo kontrolisali zbivanja na terenu, ali ona se ne kontrolišu samo kroz posed lopte, nego i kroz rezultat. A mi ko zna koji put radimo neke stvari koje mi nisu jasne. Stvarno mi nisu jasne. Ali, to je za analizu i moj razgovor sa igračima. Ali, znate kako je, teško je kad igrate. Partizan vam dođe, da gol, vrati se i čeka vas u bloku, vi morate da otvorite sve linije... a onda ima dosta prostora. Partizan ima dobre igrače, koji mogu to da iskoriste, sa kvalitetnim dodavanjima Zahida i Natha, sa brzinom Kalulua, Severine, malog Baždara... To vam je... znate, vi dođete na utakmicu i krenete sa šansom  (za rivala). Glazer je odbranio u prvom minut. Totalno nejasno. A to nam se događa, događa i događa! Pričamo, pričamo... Evo, nadam se, u sredu je utakmica opet (s Partizanom u Kupu), na greškama se uči... Ali, to je neki moj komentar. Možda nam se sve vratilo za onu prvu utakmicu... A da mi kažete ovako ili onako... ja, evo, stvarno ne mogu da objasnim (ovo što se dešavalo). Mi klasične šanse napravimo, a da ne možemo da damo gol, to je neverovatno! Ne mogu da objasnim. Ali, to je fudbal. Bio je sadržajan meč, bilo je svega. Čestitam mojim igračima, čestitam i igračima Partizana na borbi, ovoj divnoj publici koja je došla. Sadržajan derbi, dosta golova. U Kragujevcu sedam golova, u Bačkoj Palanci pet golova... Što bi se reklo, ima šta da se vidi - rekao je Milojević.

Gotovo u dahu, dodao je i sledeće:

- Partizan je, za razliku od prethodne utakmice, izašao sa dva zadnja vezna igrača, sa Kastiljom i Ovusuom, tražio je svoju šansu u brzim igračima. Mi smo napadali, oni davali golove... Imali su oni kontranapad kad smo izgubili loptu na 16 metara. Partizan da je to rešio, mislim da ne bismo imali mogućnosti da se (rezultatski) vratimo. Ali, ono što je dobro, to je da ne odustajemo. Ja i ne želim da moji igrači odustaju. Šta god da bude bilo, moraju da se bore. To nam je istorija Crvene zvezde dala, to su nam dale pređašnje generacije i mi moramo da izađemo i borimo. Čestitam im (igračima) onako, uopšte, jer ne možete vi da gledate fudbal kroz samo jedan segment. Eto, danas se igralo preko 100 minuta... - zaključio je Milojević pre odlaska u svlačionicu, pa pred novinare.

 

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)