"TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE": Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru

Александар Илић
Aleksandar Ilić

19. 04. 2024. u 13:58

DOSTA se bure podiglo u Kruševcu nakon što je Vladimir Gaćinović napustio mesto trenera "čarapana", a o tome obavestio predsednika kluba Miloša Nenezić putem Vajbera.

ТАКО КЛИНЦИ РАСКИДАЈУ ВЕЗЕ: Председник Напретка оплео по бившем тренеру

FOTO: FK Radnički/Instagram

Napredak iz Kruševca izborio je plasman u plej-of Superlige, u poslednjem kolu porazio ih je Radnik 2:0, a to je pogodilo Gaćinovića.

Posebno je Nenezića iznerviralo što je između redova javnost počela da sumnja da su "čarapani" zarad kladionica izgubili utakmicu.  

- Trener kaže: "Nisam zadovoljan igrom". Pa, treneru, ti si vodio ekipu, ti si sastavio tim, postavio taktiku. Niko ti nije rekao kako da postaviš i igraš, ali imperativ pobede je uvek tu, iako utakmica nije bila bitna ni za Radnik, ni za Napredak u bodovnom smislu. Ali je bila bitna da se dobije ovde, jer doveli smo hiljade ljudi da to gleda uživo. Izborili smo se u klubu za lep termin, nedelju, da nije radno vreme. Bilo je i lepo vreme. I ko snosi odgovornost, kad je sve bilo postavljeno kako treba i niko nije rekao kako da se igra? Pa, sigurno trener, što je dobrim delom i priznao. Nije mi jasno zašto je tako komentarisao na konferenciji za novinare, jer to je bacanje ljage na klub i odbacivanje direktne odgovornosti. Bez dlake na jeziku, kao što znate, ovde u klubu se niko ne bavi kladionicama, niti nameštanjem rezultata. Nama je imperativ jačanje kluba i pobede - kaže Nenezić.

Ubrzo nakon meča, Neneziću je stigla poruka od Gaćinovića, u kojoj ga je obavestio da odlazi iz kluba. Poruku je prvi čovek Napretka javno pročitao.  

- Sam postavio tim, vodio ga, sam izgubio, doduše, sam i podneo odgovornost. Što se tiče same ostavke, to je jedno razočaranje u nizu, jer nije mi prvi put od njega. Trener je dao ostavku preko Vajber poruke. Možda je mislio da će neko da ga zove i da ga moli. Ja nisam taj. Prvo je trebalo da prenoći, pa da pita za razgovor ili da ga pozovem. Pročitaću poruku koja mi je stigla u 19.47 č: ‘Predsedniče, dobro veče. Izvinite ako vas uznemiravam ili vam oduzimam vrijeme. Želeo bih da vam se zahvalim na izuzetnom pristupu sa vaše strane, poštovanju, nadam se obostranom. Želeo bih da vas sa žaljenjem obavestim da više nisam trener Napretka". Na to sam mu odgovorio: "Papirologiju će sutra završiti Valentina. Pozdrav i sve najbolje". Toliko o istinitosti i načinu otkaza. To je način na koji klinci raskidaju veze u današnje vreme - zaključio je Nenezić.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić