"BIĆE 3:0 ZA ZVEZDU": Legenda crveno-belih uverena u ubedljivu pobedu protiv Partizana

Z. Ćorović

19. 04. 2024. u 13:32

TROJKOM u derbiju da se "overi titula". Dragiša Binić (62), legendarni napadač i član čuvene generacije crveno-belih iz Barija, siguran je da će njegova Zvezda sutra pobediti Partizan i potvrditi dominaciju u srpskom fudbalu.

БИЋЕ 3:0 ЗА ЗВЕЗДУ: Легенда црвено-белих уверена у убедљиву победу против Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Kao i uvek, bez uvijanja i fraza u stilu "kako se u derbiju nikad ne zna", istakao je svoju prognozu rezultata.

- Biće 3:0 za Zvezdu - odgovorio je Bina kao iz topa u razgovoru za "Novosti. - Sve je trenutno na strani crveno-belih: bolja forma, psihička stabilnost, bodovna prednost i "Marakana", gde će joj navijači biti dvanaesti igrač. Bila je Zvezda mnogo bolja i u prošlom derbiju, ali se ispromašivala. Sada bi trebalo da manje promašuje i pokaže da ima bolji tim od komšija. Mislim da ni pre ove utakmice nije postojala dilema ko će biti šampion, a ukoliko pobedi, kao što se očekuje, Milojevićev tim će definitivno završiti sav posao.

Dragiša Binić (levo) i Miodrag Belodedić/Foto: M.Vukadinović

Binić je uveren da navijače čeka novi spektakl, baš kao i prošlog puta, kada je bilo 2:2 posle mnogo uzbuđenja.

- Tako bi trebalo da bude uvek u derbijima, da se igra za gol više, da navijači uživaju. Očekujem i sada otvorenu utakmicu, sa dosta golova, jer su napadači najbolji deo tima i kod jednih i kod drugih. Mislim da su i u Partizanu svesni da je titula izgubljena i da će sutra doći sa namerom da se nadigravaju, a da će mnogo više taktizirati u polufinalu Kupa, gde su im veće šanse da osvoje trofej. I bez Saldanje, crno-beli imaju dobre igrače, poput Natha i Baždara, ali im želim da ne postignu gol.

U jesenjem delu sezone, kada Zvezdi nije išlo, otvoreno je kritikovao potez rukovodstva što je doveden Barak Bahar.

- Nije se snašao, stalno je nešto menjao, igrači su izgubili samopouzdanje. Milojević je to sve brzo skockao, zna se "kostur" ekipe, igrači su "prodisali" i brzo su ostvareni dobri rezultati. Dosta pušta mlade igrače i to je dobro, jer bi Zvezda trebalo najviše da se oslanja na svoju školu i na svoju decu - poručuje na kraju legendarni fudbaler.

Oborite moj rekord

PORUČIO je Dragiša Binić da bi voleo da Zvezdini igrači sutra obore njegov rekord iz 82. derbija 1988. godine, kada je u meču sa Partizanom (1:1) postigao najbrži pogodak, u 105. sekundi.

- To mi je želja. Što pre daju gol, to bolje. Čim pođu sa centra, neka krenu u napad - uz osmeh priželjkuje Binić.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)