"PRESREĆAN SAM, MALI DETALJI ODLUČUJU POBEDNIKA": Terzić zadovoljan plasmanom u polufinale Lige šampiona

Novosti online

17. 04. 2024. u 11:45

Fudbaleri Borusije su izborili plasman u polufinale Lige šampiona, pošto su na svom terenu pobedili Atletiko rezultatom 4:2 u revanš meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

ПРЕСРЕЋАН САМ, МАЛИ ДЕТАЉИ ОДЛУЧУЈУ ПОБЕДНИКА: Терзић задовољан пласманом у полуфинале Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Edin Terzić rekao je da je zadovoljan pobedom protiv madridskog Atletika i plasmanom u polufinale Lige šampiona.

Borusija je u prvom meču u Madridu poražena rezultatom 2:1.

- Izuzetno sam srećan. Na ovom nivou, mali detalji su odlučujući. A mi smo imali te detalje na našoj strani u četvrtfinalu LŠ. Uspeli smo da postignemo pet golova u dva meča protiv tako kvalitetnog tima kao što je Atletiko - rekao je Terzić.

FOTO: Tanjug/AP

Borusija će u polufinalu LŠ igrati protiv Pari Sen Žermena.

- Već smo dva puta ove sezone igrali protiv PSŽ-a. Prva utakmica u Parizu nam se uopšte nije dopala. Drugi meč u Dortmundu je bio dosta drugačiji. Mi smo sada mnogo bolji tim nego što smo bili u septembru, pa i u decembru - poručio je trener Borusije.

Trener Atletika Dijego Simeone izjavio je da je razočaran eliminacijom svog tima iz Lige šampiona.

- Smatram da su u dva meča oni imali bolje šanse od nas. U prvom meču prednost je mogla da bude veća u našu korist. Dobro smo sinoć počeli drugo poluvreme. Anhel Korea je imao nekoliko šansi, a onda je postigao gol. Borusija nije imala takve situacije, da njihovi golovi govore sami za sebe. Nismo bili dovoljno agresivni - istakao je Simeone.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?