SADA SU TRENERI NAJTRAŽENIJA ROBA: Poznata cifra koju klubovi moraju da plate za Ćabija Alonsa

Novosti online

09. 04. 2024. u 22:30

Fabricio Romano je prošle sedmice najavio je da će Ćabi Alonso ostati trener Bajer Leverkuzena i iduće sezone.

САДА СУ ТРЕНЕРИ НАЈТРАЖЕНИЈА РОБА: Позната цифра коју клубови морају да плате за Ћабија Алонса

Foto: Profimedia

Španski stručnjak, koji sa „farmaceutima” trenutno drži lidersku poziciju u Bundes ligi, bio je velika želja Liverpula i Bajerna, koji će ovog leta da svojih trenera Jirgena Klupa odnosno Tomasa Tuhela koji su najavili odlazak.

Engleski mediji su preneli informaciju koja se baš neće dopasti klubovima koji će na kraju ove sezone žele da angažuju trenutno najtraženijeg trenera na svetu. Idućeg leta (2025. godine) aktiviraće mu se otkupna klauzula. Tako će neko ko namerava da angažuje Alonsa će morati da uplati nemačkom klubu nepunih 15 miliona evra.

Španski trener je ove sezone ostvario blistave rezultate za Bajerom iz Leverkuzena koji se nalazi na korak od osvajanja šampionske titule pošto šest kola pre kraja ima 16 bodova prednosti u odnosu na Bajern. Zanimljivo je da tim Ćabija Alonsa još nije doživeo nijedan poraz u 28 odigranih kola.

Leverkuzen se plasirao i finale nacionalnog kupa i nalazi se blizu osvajanja duple krune. Finale se igra 25. maja, a rival Leverkuzena će biti Kajzerslautern.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave