ŠOK! Aleksandar Mitrović propušta Evropsko prvenstvo?

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 03. 2024. u 14:33 >> 14:40

Srpski napad Aleksandar Mitrović povredio se na meču između Al Hilala i Šababa (4:3), a iz Saudisjke Arabije stižu vesti da je u pitanju ozbiljna povreda!

ШОК! Александар Митровић пропушта Европско првенство?

FOTO: Profimedia

Kako prenose mediji u Arabiji Aleksandar Mitrović zadobio je ozbiljnu povredu, zbog koje bi mogao da bude i operisa, tvrdi Al-Ain, koji dodaje da bi, ukoliko to bude slučaj, morao na pauzu najmanje četiri meseca. To znači da bi propustio Evropsko prvenstvo u junu u Nemačkoj.

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom, tvrdi pomenuti portal, a prenosi "Sportal".

Doktor Ajman Al Ahmad je rekao da je u pitanju pokidan mišić, te da će oporavak trajati do mesec i po dana.

- Kod Mitrovića je u pitanju pukotina zadnje lože. Teško da se radi o povredi prvog ili trećeg stepena, pre bih rekao da je drugi stepen. Njegovo odstustvo može da traje do mesec i po dana, a period bi mogao da bude i duži ako je naprsnuće blizu kosti. Ako se požuri sa povratkom na teren, može da postoji ozbiljna opasnost da se povreda vrati i da bude van terena tri meseca. Moguće da se vrati na trening za oko 25 dana, ali profesionalni igrači na teren se vraćaju tek kada bolovi u potpunosti nestanu - rekao je doktor za "Saudijska Arabija čenel".

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave