NIJE IM BILO DO IGRE: Rival Srbije na EURO 2024, Danska, trijumfom završila ovaj "prozor" priprema za Evropsko prvenstvo

Novosti online

26. 03. 2024. u 22:12

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u fudbalu čiji je domaćin ove, 2024. godine, Nemačka igrati u grupi B protiv Engleske, Slovenije i Danske, a upravo su Danci ovog utorka trijumfovali u svom pripremnom meču.

НИЈЕ ИМ БИЛО ДО ИГРЕ: Ривал Србије на ЕУРО 2024, Данска, тријумфом завршила овај прозор припрема за Европско првенство

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što su odigrali 0:0 sa Švajcarskom, danski fudbaleri su imali mnogo lakši posao.

Rival su im bila nejaka Farska Ostrva, pa i ne čudi što se nisu baš previše trudili protiv takvog suparnika. Istini za volju, Farani su uspeli da upute sedam šuteva, no nijedan u metu, a Danska je na kraju pobedila sa 2:0.

Već u osmom minutu Farska Ostrva su morala da vade loptu iz svoje mreže, i to posle velike greške u dodavanju u sopstvenom kaznenom prostoru.

Iskoristio je to Drejer da presečno dodavanje pretvori u asistenciju, jer je odmah dodao loptu Hojbjergu a ovaj rutinski postigao gol.

Konačnih 2:0 doneli su rezervisti.

Igrao se 54. minut kada je Kristijan Eriksen uposlio Daramija, a ovaj matirao golmana Farana (za šta se VAR-potvrda prilično dugo čekala).

Kada i protiv koga Srbija igra na EURO 2024?

Podsetimo, Srbija "otvara" EURO 2024 16. juna od 21 sat u Gelzenkirhenu, kada će joj prvi rival biti Engleska.

Potom 20. juna "orlovi" u Minhenu igraju protiv Slovenije u tri popodne, a grupnu fazu (iz koje dve najbolje ekipe, a možda i trećeplasirana, idu dalje), izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija završavaju 25. juna kada će ponvo na minhenskog Alijanc areni, od 21 sat igrati protiv Danske.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!