MANDARIĆ I ZVANIČNO POTPREDSEDNIK: Skupština FK Vojvodina jednoglasna u odluci

S. B.

26. 03. 2024. u 21:18

MILAN Mandarić (85), američki biznismen srpskog porekla, i zvanično je potpredsednik našeg najstarijeg superligaša. Tako je večeras u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“, bez uzdržanih i glasova protiv, odlučilo najviše klupsko telo Vojvodine, kluba za koji je, kako je potvrdio svetski zaljubljenik u fudbal, voleo od malena.

МАНДАРИЋ И ЗВАНИЧНО ПОТПРЕДСЕДНИК: Скупштина ФК Војводина једногласна у одлуци

S.B.

- Srećan sam, to je ponos i čast da sam ovde. Imam iskustvo, snagu i želju da idem tamo gde Vojvodina i treba da bude, u vrhu tabele i da bude evropski klub- rekao je Mandarić.

On je takođe naglasio da mu je davno legendarni fudbaler Toza Veselinović bio prvi komšija, često svraćao u kuću, i da je kao dečak „upadao“ na stadion da gleda čuvenu generaciju koju je predvodio.

- Sada sam u Vojvodini bez „upadanja“, kažem, veoma srećan posle fantastičnih razgovora sa predsednikom kluba Dragoljubom Zbiljićem i nije mi bilo teško reći da. Bilo je i ranije reči o tome, ali uvek me je nešto odvuklo na drugu stranu.

Skupštinari Vojvodine su takođe potvrdili mandat potpredsednika kluba Miroslavu Tanjgi, fudbaleru druge šampionske generacije i usvojili veoma detaljno predočen finansijski izveštaj koji govori da je klub stabilan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave