"OVO JE VRHUNAC FUDBALA" Mladi golman oduševljen posle utakmice sa Zenitom

Novosti online

24. 03. 2024. u 12:15

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Zenita u prijateljskoj utakmici odigranoj juče na stadionu "Rajko Mitić", a mladi čuvar mreže Ivan Guteša ostavio je sjajan utisak odmenivši Omrija Glazera.

ОВО ЈЕ ВРХУНАЦ ФУДБАЛА Млади голман одушевљен после утакмице са Зенитом

FOTO: FK Crvena zvezda

On je izneo svoje utiske posle sinoćnjeg meča za sajt fubalskog kluba Crvene zvezde.

- Fenomenalan je osećaj, iako je prijateljska utakmica, bilo je preko 40 hiljada ljudi, i zaista prelep ambijent. Svako ko zamišlja debi za Zvezdu, mislim da u glavi pravi takav scenario. Drago mi je da smo sve to krunisali i pobedom, tako da ću ovo pamtiti do kraja života. Srećan sam i što nismo primili gol i to je zaista zasluga čitave ekipe. Davali su mi vetar u leđa, baš sam osećao podršku sve vreme - počeo je golman rođen 2002. godine u Vršcu.


Kako kaže Guteša, treme je bilo dok nije počelo zagrevanje, a iskustvo sa utakmice biće mu izuzetno značajno pred nastavak sezone.
 
- Više je to bilo neko pozitivno isčekivanje da utakmica počne, nego klasična trema, ali je i to nestalo čim smo izašli na zagrevanje. Jednostavno, fokus se prebacio na teren. Svakako da će čitav ovaj ambijent mnogo da mi znači za nastavak sezone. Mislim da je puna Marakana vrhunac fudbala. Sve to je dodatno iskustvo za ono što me čeka sa Grafičarom.
 
Interesantna stvar povezuje Ivana Gutešu i trenera Vladana Milojevića.
 
- U Zvezdu, koju volim od malih nogu i koja je porodično nasleđe, sam došao 2017. godine i prva utakmica tada je bio Krasnodar na Marakani. Sećam se da sam je gledao i neverovatno mi je da me sada trenira Vladan Milojević, koji je i tada bio na klupi Zvezde i doneo mnogo uspeha našem klubu.
 
Sanja Guteša Zvezdu, ali je “na zemlji”.
 
- Svestan sam da je led probijen, tako da treba samo da nastavim da radim i da se trudim. Imam još mnogo snova sa Zvezdom, ali upravo kroz posvećenostn oni mogu da se ispune - rekao je Guteša.
 

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu