POKLON ZA DOMAĆINA: DŽajić se sreo sa predsednikom FS Rusije

N. I.

21. 03. 2024. u 16:10

VEČERAŠNjA utakmica u Moskvi imala je i svoju protokolarnu predigru. Članovi delegacija Fudbalskog saveza Rusije i Fudbalskog saveza Srbije organizovali su tradicinalno druženje na zvaničnoj večeri.

ПОКЛОН ЗА ДОМАЋИНА: Џајић се срео са председником ФС Русије

FOTO: FSS

 U ulozi domaćina bili su predsednik FS Rusije Aleksandr Djukov i generalni sekretar Maksim Mirofanov, dok su ispred FS Srbije prisustvovali predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović, potpredsednik Janoš Žemberi i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga. Tom prilikom nije izostala ni razmena plaketa predsednika dva saveza, Aleksandra Djukova i Dragana Džajića. Bila je ovo prilika da se sportski prijatelji prisete nekih ranijih susreta dve selekcije, jer istorijat tih duela traje od 1952. godine i Olimpijskih igara u Tampereu gde su se prvi put sastale selekcije Jugoslavije i SSSR.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!