ANĆELOTI PRED MEČ SA "GRAĐANIMA": Siti je favorit protiv nas

Novosti online

15. 03. 2024. u 21:28

Trener fudbalera Reala, Karlo Anćeloti rekao je da je ekipa Mančester sitija favorit protiv njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

АНЋЕЛОТИ ПРЕД МЕЧ СА ГРАЂАНИМА: Сити је фаворит против нас

Foto: EPA

U derbiju četvrtfinala fudbalske Lige šampiona igraće najtrofejniji evropski klub Real i branilac titule prvaka Evrope Mančester Siti, određeno je danas žrebom u sedištu Evropske fudbalske federacije (UEFA).

- Bolji smo nego ikada. Dobro stojimo u La Ligi, prošli smo u četvrtfinale Lige šampiona. Kurtoa i Militao su se vratili. Optimističan sam. Počeli su da treniraju sa timom ove nedelje, iskoristićemo ovu reprezentativnu pauzu kako bismo odigrali prijateljske utakmice sa mladim timom i vratili ih u ritam. Siti svi vide kao favorita, osvojili su ovo takmičenje prošle sezone. Ali i mi imamo samopouzdanja da napravimo dobar rezultat. To što je revanš u Mančesteru nam ne smeta. Četvrtfinale Lige šampiona kroz istoriju se pokazuje kao vrlo komplikovano za sve ekipe - istakao je Anćeloti.

Prethodne godine "građani" su na putu do evropskog trona izbacili Real, godinu pre toga ishod je bio drugačiji, a novo sučeljavanje donosi novo uzbuđenje za sve ljubitelje najpopularnije igre.


- Možda će mi se smejati zbog ovoga što ću sada reći, ali sada smo bolji nego ikad, to je realnost - rekao je Ančeloti o svojoj ekipi.

Ulogu favorita prepustio je Gvardiolinom timu.


- Siti svi vide kao favorita, osvojili su ovo takmičenje prošle sezone. Ali i mi imamo samopouzdanja da napravimo dobar rezultat. To što je revanš u Mančesteru nam ne smeta. Četvrtfinale Lige šampiona kroz istoriju se pokazuje kao vrlo komplikovano za sve ekipe. Biće teško njima, biće i nama. Ideja sa kojom počinjete takmičenje je da ga osvojite, a ako želite da ga osvoijte morate pobediti onog ko je najbolji. Siti je u ovom trenutku najbolji tim Evrope. Ako želimo da budemo prvi, moramo pobediti Siti - jasan je Ančeloti.

Bonus video BUKA: Atmosfera na Marakani pola sata pred 172. večiti derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!