VELEOBRT: Kada su ga svi odbacili, Rusi su poslali ruku spasa

N. I.

12. 03. 2024. u 22:30

SUD je odrezao drakonsku kaznu. Pol Pogba je suspendovan na četiri godine zbog korišćenja dopinga, a ovaj fudbaler koji je pre dva dana napunio 31 godinu je vrlo verovatno "odsvirao kraj" sopstvene karijere.

ВЕЛЕОБРТ: Када су га сви одбацили, Руси су послали руку спаса

FOTO: EPA

Ali, kada su ga mnogi već precrtali, ruka spasa stigla je iz Rusije. Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Juventusa dobio je ponudu da igra u fudbalskoj ligi slavnih ličnosti u Rusiji. Reč je o klubu "Broke boys". To je Medija fudbalska liga koja traje od 2022. godine, a u njoj igraju slavne osobe poput glumaca, pevača i bivših sportista.

Sportski direktor Artjom Čatjaturjan je rekao kako je kontaktirao Pogbinu menadžerku Rafaelu Pimentu. Pogbi je ponudio 1.500 evra mesečno, ali i neke bonuse. Sada se čeka odgovor francuskog asa na ovu (ne)pristojnu ponudu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024