ITALIJANI GLEDAJU I NE VERUJU! Vlahović udario po Dušanu: "Napadač Juventusa mora da presudi"

Novosti online

04. 03. 2024. u 13:05

Fudbaleri Napolija pobedili su sinoć u Napulju Juventus 2:1, u utakmici 27. kola Serije A.

ИТАЛИЈАНИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Влаховић ударио по Душану: Нападач Јувентуса мора да пресуди

FOTO: Tanjug/AP

Hviča Kvarachelija je u 42. minutu postigao gol za vođstvo domaćina. Rezultat je izjednačio Federiko Kjeza u 81. minutu. Viktor Osimen je bio neprecizan u 88. minutu iz jedanaesterca, ali je do odbijene lopte prvi stigao Đakomo Raspadori i postavio konačan rezultat.

Meč su obeležili i promašaji Dušana Vlahovića, tri puta se Srbin našao u izglednim prilikama, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Najpre u 10. minut kada je glavom šutirao pored gol, zatim u 34. kada je dobro šutirao, ali je lopta pogodila stativu. I onda u 45. minutu kada je iz prve šutirao, ali ponovo bio zamalo neprecizan.

Iako su poslovično kritički nastrojeni mediji u Italiji, ovog puta nisu mnogo zamerili srpskom napadaču. Ali jeste on sam sebi.

- Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim trenucima, a ja to nisam uspeo. Imao sam zrele prilike koje su mogle da reše utakmicu, ali sam grešio. Ne tražim nikakva opravdanja. Ako želim da postanem ono što sam sebi zacrtao, moram da eksploatišem takve situacije. Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog. U trećoj situaciji želeo sam da ponesem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moj cilj je da postanem veliki napadač, ali problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću biti sposoban da to ispravim u narednoj utakmici.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)