ŠOK U HRVATSKOJ! Navijači Hajduka "odsekli glavu" Brunu Mariću

Novosti online

29. 02. 2024. u 08:15

HRVATSKI fudbal je u ozbiljnim problemima. Nikada zanimljivija trka za titulu u troje Rijeke, Hajduka i Dinama, ali u korak sa tim idu i dešavanja van fudbalskog terena.

ШОК У ХРВАТСКОЈ! Навијачи Хајдука одсекли главу Бруну Марићу

FOTO: EPA

Naime, nedavno su se pojavili audio-snimci iz VAR sobe sa meča Varaždin - Hajduk, kada su, po mišljenju Splićana, žestoko oštećeni. Oni su bili besni zbog suđenja i poništenog gola Marku Livaji, koji bi im doneo tri boda. Strasti se nisu smirile ni kada je šef Sudijske komisije HNS Bruno Marić održao konferenciju za medije, na kojoj je pokušao da objasni da Hajduk nije oštećen.

To je dodatno razbesnelo Splićane, pa je na društvenim mrežama podeljena fotografija transparenta sa odsečenom glavom Bruna Marića, koja je tek nakon objave u medijima obrisana:

- Skandalozan ste koktel neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima. Vi ste gnojni čir hrvatskog fudbala koji zaudara, ma koliko god se, sa medijskim poslušnicima, trudili da ušminkate svoje nakazno lice. Danas ste, po ko zna koji put, uprkos svim dokazima, pokušali da izmanipulišete i prevarite javnost, ali svaki vam je pokušaj uzaludan jer nas vaše igrice jačaju i bude vojsku koja će stati u obranu Hajduka i njegovih interesa. Igra nije gotova, igra je tek počela", napisali su članovi Torcide pre nego što će obrisati sa mreža, verovatno zbog brutalnosti.

Inače, lider prvenstva je Rijeka sa 50 bodova, jedan manje ima Hajduk, dok je Dinamo na 47, ali i utakmicom manje protiv Varaždina.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)