HAOS U HRVATSKOJ: Navijači presreli autobus sa fudbalerima na auto-putu, policija spasila igrače

Novosti online

28. 02. 2024. u 09:34

Hrvatska je opet zatečena ponašanjem tamošnjih navijača.

ХАОС У ХРВАТСКОЈ: Навијачи пресрели аутобус са фудбалерима на ауто-путу, полиција спасила играче

Foto: M. V.

Naime, na auto-putu Zagreb‒Osijek se dogodio incident, koji su organizovali osiječki navijači okupljeni u grupu "Kohorta".

Njihovi ljubimci su doživeli poraz na 77. rođendan, i to ispavši u Kupu od zagrebačke Lokomotive, koja je na svom terenu, u Kranjčevićevoj, sa 1:0 pobedila zahvaljujući golu Roberta Mudražije u 51. minutu.

Zapravo, najveći junak plasmana Lokomotive u polufinale bio je golman Zvonimir Šubarić, koji je četiri minuta pre kraja odbranio penal Ramonu Mierezu.

I, samo četiri dana nakon što je na istom mestu, u prvenstvenom meču istih rivala, bilo 1:1, "Kohorta" je rešila da stavi do znanja igračima Osijeka da više tako ne može.

Naime, pripadnici pomenute navijačke grupe su presreli klupski autobus kluba na auto-putu. Na benzinskoj stanici su, uz neprijatne scene, igračima i čelnicima svašta poručili, a članove FK Osijek spasila je policija koja je relativno brzo reagovala i rasterala besne navijače.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)