RONALDU DVA MEČA: Kazna za prostačko ponašanje Portugalca

Novosti online

27. 02. 2024. u 19:01

NEMA nedodirljivih u Saudijskoj Arabiji. Za prostačko ponašanje, mora da se odgovara, čak i kada je u pitanju Kristijano Ronaldo (39). Portugalca prema pisanju "Dejli mejla", očekuje dva meča suspenzije zbog vulgarnog gesta na meču sa Šababom (3:2).

РОНАЛДУ ДВА МЕЧА: Казна за простачко понашање Португалца

FOTO: Profimedia

Pokreti rukom u blizini međunožja nakon povika "Mesi, Mesi" sa tribina mogli bi da koštaju Ronalda i novčano, a ukoliko se pisanje Britanaca potvrdi, propustiće mečeve Hazeom i Raedom, u jeku potere za vodećim Hilalom. Ipak, Kristijanu ovo nije prvi put da podleže provokacijama i neprimereno odgovara.

Nakon prijateljske utakmice sa Hilalom pre manje od mesec dana, navijači su mu bacili dres protivničkog tima pod stopala, a Ronaldo ga je provukao kroz međunožje. Sličan incident kao ovaj protiv Šababa imao je i prošle godine, ali tada su iz kluba poručivali da je gestikulacije činio zbog povrede butine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata