DAN ZA ISTORIJU: Fudbalerke Srbije igraju u gostima revanš sa Islanđankama

N. I.

27. 02. 2024. u 12:20

PRVI meč je bio pun izazova, na kraljju je na semaforu u Staroj Pazovi ostali da svetli 1:1, a šansu da ispišu istoriju ženskog fudbala u Srbiji naše reprezenatttivke imaće danas od 15.30 časova kada počinje revanš sa Islanđankama za plasman u A diviziju Lige nacija.

ДАН ЗА ИСТОРИЈУ: Фудбалерке Србије играју у гостима реванш са Исланђанкама

Foto: EPA

Selektor Dragiša Zečević odveo je svoje izabranice na put pun nade. Problem je izostanak Dine Blagojević koja je prvom meču dobila crveni karton, ali se u sastav vraća Sara Pavlović.

Današnji revaš se igra u predgrađu Rejkjavika, u Kopavogiru, a put od preko 3.000 kilometara u jednom pravcu je možda ostavio i traga na našem timu.

- Vidim da je ekipa puna samopouzdanja. U revanšu ćemo igrati na veštačkoj travi koja je uvek poseban izazov. Disciplinovanom i organizovanom igrom želimo da dođemo do dobrog rezultata - rekao je u uvodu današnjeg revanša selektor Zečević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)