ZVEZDIN NOVI BISER NAKON DEBIJA: Sanjao sam da igram na "Marakani", osvojićemo duplu krunu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 02. 2024. u 11:13

DEBITOVAO je talentovani defanzivac Ognjen Mimović za seniorski tim Crvene zvezde u trijumfu nad Čukaričkim rezultatom 3:0, čime se nastavio trenid talentovanih igrača Omladinske škole crveno-velih kojima se ostvario najveći san.

ЗВЕЗДИН НОВИ БИСЕР НАКОН ДЕБИЈА: Сањао сам да играм на Маракани, освојићемо дуплу круну

FOTO: M. Vukadinović

Za zvanični sajt kluba Mimović je otkrio kako se osećao nakon debija.

 - Od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal sam maštao da zaigram za Zvezdu i to još na Marakani. Kao neko ko je iz zvezdaške porodice, moram da istaknem da se ovim nastupom ostvarila želja i svih mojih ukućana, kojima bih se zahvalio na velikoj podršci. Nadam se da je ovo jedna od mnogih utakmica koje me čekaju u crveno-belom dresu, a najvažnije je da smo uspeli da pobedimo Čukarički, koji je jedan od najboljih timova u šampionatu. Bili smo čvrsti, kompaktni i u pravo vreme koristili naše prilike. Pod utiscima sam, ali zaista se osećam fenomenalno. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, ali i trenerima i saigračima iz OFK Beograda u kom sam izuzetno napredovao - u dahu će defanzivac rođen 2004. godine.

Ističe da je debi samo dodatni motiv da nastavi u istom pravcu.

- Verujem da ćemo osvojiti duplu krunu, jer smo najbolji tim u Srbiji. Čeka nas već sledećeg vikenda izuzetno teško gostovanje protiv TSC-a, a zatim i večiti derbi. Dobro radimo, deo smo najvećeg kluba u Srbiji i u skladu s tim, samopouzdanje i pobednički mentalitet moraju da budu prisutni. Mene će ovaj debi motivisati da nastavim da radim još više. Još jednom, san je ostvaren, ali želim da se ustalim u prvom timu, pa i da postignem prvenac, iako to možda nije karakteristično za bekove, premda sam kao mlađi igrao u napadu. No, debi za Zvezdu na Marakani je nešto najlepše što fudbaler može da poželi - istakao je Mimović.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu