INZAGI "NOVI DIJEGO SIMEONE"? "Ma, u Italiji se sve promeni za tri nedelje!"

Novosti online

19. 02. 2024. u 22:43

Trener Intera Simone Inzagi rekao je danas da je veoma teško da može da postane "Dijego Simeone" sadašnjeg kluba jer se "u Italiji sve promeni za tri nedelje".

ИНЗАГИ НОВИ ДИЈЕГО СИМЕОНЕ? Ма, у Италији се све промени за три недеље!

Foto: Profimedia

Novinari su Inzagija na konferenciji za medije pred sutrašnji meč protiv Atletiko Madrida pitali da li vidi sebe u Interu koliko je Dijego Simeone na klupi španskog kluba.Simeone je na klupi Atletika od 2011, dok je Inzagi 2021. godine preuzeo Inter

 - Ja da postanem Interov Dijego Simeone? To je veoma teško u Italiji. Za tri nedelje ljudi promene mišljenje o trenrima i igračima. Morate mnogo da radite i da imate sreću da imate grupu igrača kakvu ja sad imam. Ovi momci uvek imaju osmeh na licu, u poslednjih šest meseci igramo svoj najbolji fudbal, ali tek nam predstoje tri ključna meseca - rekao je Inzagi, a prenose italijanski mediji.

Inter ima otvoren put ka tituli šampiona Italije jer ima devet bodova više i utakmicu manje od drugoplasiranog Juventusa. U Ligi šampiona, takmičenja u kom je lane igrao finale, pokušaće da se preko Atletika domogne četvrtfinala i ostane u takmičenju.

Prvi meč je na programu sutra od 21 čas u Milanu, dok je revanš za tri nedelje u Madridu.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)