"KOD NAS KAŽU 'SKAČE, LUD JE'... PA ONDA JE I KLOP LUD!" Sportski direktor Čukaričkog o aktuelnom trenutku

Novosti online

19. 02. 2024. u 22:21

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da je zadovoljan rezultatima ekipe na startu prolećnog dela Superlige Srbije, ali ne i igrom koju je ekipa prikazala u prve dve utakmice.

КОД НАС КАЖУ СКАЧЕ, ЛУД ЈЕ... ПА ОНДА ЈЕ И КЛОП ЛУД! Спортски директор Чукаричког о актуелном тренутку

Foto: Novosti

Čukarički je drugi deo sezone otvorio pobedama nad Radnikom u gostima (3:0) i Železničarom kod kuće posle preokreta sa igračem više (2:1), ali Matijašević ipak ima zamerke na račun izabranika Gordana Petrića.

  - Rezultatima sam zadovoljan, to je najbitnije u ovom trenutku. Igrom nisam, kao što verujem da nije ni kompletna ekipa. Šef Petrić će gledati da poradi na tome. Voleo bih da imamo i igru i rezultat, ali to nije tako lako. Ali, hoću da vidim veću želju i volju. Iskreno, Železničar nije zaslužio da izgubi na Banovom brdu, iako je bio 70 minuta sa igračem manje. I njihovom treneru bih čestitao na vođenju ekipe. Kod nas kažu skače, lud je... Pa onda je i Klop lud. Zaista, još jednom, čestitam Pančevcima na igri, na zalaganju, pokazali su kako treba da se bori za klub - rekao je Matijašević u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Matijašević nije zadovoljan jer su igrači "ušli pomalo prepotentno u utakmicu".

  - To moraju da promene. Iskusni su, moraju svi da daju više, sa više agresivnosti, želje, svega, da bi ovaj klub napredovao. Ako nastavimo u ovom ritmu, bićemo kažnjeni i nećemo završiti u Evropi. Opet kažem, Petrić će se baviti svojim poslom, a mi ćemo pomagati razgovorima. Nema razloga da budu nervozni tokom meča, utakmica se igra 90 minuta, to je pokazao i poslednji susret protiv Železničara. Moraju da promene odnos prema igri, terenu, nervoza da se izbaci i da gaze kao što su činili i prethodnih godina - dodao je Matijašević.

FOTO: M. Vukadinović

 

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je pojačao nekadašnji napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, koji je došao iz Al Fejhe iz Saudijske Arabije.

  - Njegov agent Ljubomir Vorkapić je razgovarao sa mnom prethodnih nekoliko dana, od trenutka kad je Pavkov uzeo papire iz Al Fejhe. Neosporni su kvaliteti ovog igrača, može da nam pomogne u borbi za Evropu, u narednih nekoliko meseci. Sve je na njemu i na šefu struke Petriću. Milan je dobar momak, kvalitetan i zahvalan igrač. Potpisali smo ugovor na godinu dana. Prošao je već deo priprema sa svojim bivšim klubom u Dubaiju, poslednje dve nedelje je ovde, trenirao je individualno. Čekamo da stigne sertifikat i potom će biti u kombinaciji za sastav tima, a do tada će već uveliko trenirati sa ekipom - zaključio je Matijašević.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)