A FINALE U... FIFA odlučila gde će da se igraju mečevi na Mundijalu 2026. godine

Novosti online

05. 02. 2024. u 16:29

ORGANIZATORI Svetskog prvenstva u fudbalu koje će 2026. da bude odigranu u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi objavili su zvanično gde če biti odigran prvi i poslednji meč.

А ФИНАЛЕ У... ФИФА одлучила где ће да се играју мечеви на Мундијалу 2026. године

FOTO: AP/Tanjug

Otvaranje Mundijala biće odigrano 11. juna na "Asteka stadionu" u Meksiko Sitiju, dok je finale na programu 19. jula na stadionu Metlajf u Nju Džerziju, odlučeno je na sastanku FIFA.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026. godine biće prvo u istoriji na kojem će učestvovati 48 reprezentacija, ali i prvo koje će biti održano u tri države. Mundijal će trajati 39 dana, a ukupno će biti odigrano 104 meča.

FIFA je saopštila i da će druga utakmica na Mundijalu 2026. biti odigrana 12. juna u Torontu. U Sjedinjenim Američkim Državama biće odigrano 78 utakmica, a po 13 u Kanadi i Meksiku.

Polufinala su na programu 14. jula u Dalasu i 15. jula u Atlanti. Utakmica za treće mesto na SP biće odigrana 18. jula u Majamiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!