FIFA PRELOMILA! Na ovom stadionu će se igrati finale Svetskog prvenstva u fudbalu 2026. godine

Tanjug

05. 02. 2024. u 11:02

PRVI meč na Svetskom prvenstvu 2026. godine biće odigran 11. juna na Asteka stadionu u Meksiko Sitiju, dok je finale na programu 19. jula na stadionu Metlajf u Nju Džerziju, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

ФИФА ПРЕЛОМИЛА! На овом стадиону ће се играти финале Светског првенства у фудбалу 2026. године

Foto: Arhiva Novosti

SP u fudbalu 2026. godine biće prvo u istoriji na kojem će učestvovati 48 reprezentacija, ali i prvo koje će biti održano u tri države. SP će trajati 39 dana, a ukupno će biti odigrana 104 meča.

FIFA je saopštila i da će druga utakmica na Mundijalu 2026. biti odigrana 12. juna u Torontu. U Sjedinjenim Američkim Državama biće odigrano 78 utakmica, a po 13 u Kanadi i Meksiku.

Polufinala su na programu 14. jula u Dalasu i 15. jula u Atlanti. Utakmica za treće mesto na SP biće odigrana 18. jula u Majamiju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)