"MOŽE CRNA GORA SA SVIMA DA IGRA!" Robert Prosinečki zvanično postao selektor "đetića"

V.K.

04. 02. 2024. u 15:07

Robert Prosinečki potpisao je danas jednogodišnji ugovor i zvanično postao selektor rnogorske fudbalske reprezentacije.

МОЖЕ ЦРНА ГОРА СА СВИМА ДА ИГРА! Роберт Просинечки званично постао селектор ђетића

Foto: EPA

- Veoma sam zadovoljan i srećan što sam ovde i što mogu da vodim Crnu Goru. Radiću najbolje što mogu i nadamo se uspehu. Sve ćemo rešavati u hodu, u septembru nas čeka Liga nacija koja je veoma važna – rekao je Prosinečki u Kući fudbala.

On je bio asistent Slavenu Biliću u reprezentaciji Hrvatske, a prvi samostalni posao imao je u Crvenoj zvezdi s kojom je osvojio Kup Srbije kada je u timu bio Marko Vešović. Vodio je i Kajzerispor u dva navrata, reprezentacije Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, Denizlispor, ljubljansku Olimpiju i Rudeš.

- Kao selektor sam vodio Azerbejdžan tri, i Bosnu i Hercegovinu dve godine. Ovo je svakako veliki izazov za mene, a mislim da Crna Gora može sa svima da igra. Nadamo se da ćemo napraviti najbolji mogući rezultat. Treba nam podrška od svih. Naredne sedmice je žreb Lige nacija, pa ćemo moći više da pričamo. Imaćemo dosta vremena do Lige nacija da se pripremimo, rekao je Prosinečki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)