HAOS NA MEČU REALA: Tehnička Hezonji, namerna Kampaca, bivši partizanovac im presudio, uz seriju +12 za 40 sekundi

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 01. 2024. u 19:25

KOŠARKAŠI Reala i Mursije odigrali su neverovatan meč 18. kolu ACB lige, a kraljevski klub poražen je 73:61, uz impresivnu seriju domaćina +12 za 40 sekundi.

ХАОС НА МЕЧУ РЕАЛА: Техничка Хезоњи, намерна Кампаца, бивши партизановац им пресудио, уз серију +12 за 40 секунди

Foto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Seriju Mursije poveo je nekadašnji košarkaš Partizana Rodions Kuruc, poenima je uneo nervozu u redove Reala koji je srljao iz greške u grešku nakon toga.

Fakundo Kampaco je izgubio loptu u narednoj akciji, Kuruc kaznio zakucavanjem u kontri. Nekadašnjem košarkašu Zvezde je potom dosuđen nameran falu, a Mariju Hezonji tehnička zbog šutiranja lopte, da bi na kraju isključen bio Fabijan Kozer.

Domaći su maksimalno iskoristili seriju slobodnih bacanja nakon što su ih igrači Reala "slali" na penal liniju i tako režirali seriju 12:0 za vrlo kratko vreme.

Podatak da je Real na ovom meču imao 17 izgubljenih lopti dovoljno govori kako su gosti igrali, doduše oslabljeni danas za Musu, Tavaresa, Ljulja, Fernandesa i Poiriea.

Kako je sve izgledalo pogledajte klikom na link.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)