BRAZIL IMA NOVOG SELEKTORA: Evo o kome je reč

Tanjug

08. 01. 2024. u 08:17

FUDBALSKI stručnjak Dorival Žunior je novi selektor Brazila, potvrdio je Sao Paulo, klub sa kojim je iskusni stručnjak raskinuo ugovor.

БРАЗИЛ ИМА НОВОГ СЕЛЕКТОРА: Ево о коме је реч

FOTO: Tanjug/AP

- Naš klub objavljuje odlazak trenera Dorivala Žuniora, koji je zatražio raskid ugovora da bi preuzeo komandu nad brazilskim državnim timom, saopšteno je na sajtu Sao Paula.

Očekuje se zvanično saopštenje Fudbalskog saveza Brazila i objava detalja ugovora koji će, prema pisanju medija, biti potpisan do leta 2026. godine.

FS Brazila je u subotu smenio Fernanda Diniza zbog očajnih rezultata ekipe u prethodnim mesecima.

Brazil posle šest odigranih kola u kvalifikacijama za Mondijal ima samo sedam osvojenih bodova i nalazi se na šestom mestu, poslednjem koje garantuje direktnu vizu za  SP 2026. godine.

Dorival Žunior (61) je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio gotovo sve brazilske velikane - Flamengo, Palmeiras, Santos, Fluminense, Vasko da Gamu, Kruzeiro, Internasional...

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)