RAŠOVIĆ ZA NOVOSTI: Možemo do senzacije - Srbi pišu istoriju Lige šampiona protiv Ronalda

Александар Илић
Aleksandar Ilić

30. 12. 2023. u 13:38

U poslednjem meču u godini Al Fajha ugostila je Al Hilal, srpski derbi pripao je Aleksandru Mitroviću i Sergeju Milinković Saviću. Gosti su slavili rezultatom 2:0.

РАШОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Можемо до сензације - Срби пишу историју Лиге шампиона против Роналда

FOTO: Fudbalski savez Saudijske Arabije

Strelac jednog od gola bio je i Aleksandar Mitrović, dok se Vuk Rašović i Vladimir Stojković sada okreću obavezama u Ligi šampiona Azije, a tamo imaju priliku da nastave sa ispisivanjem sjajne istorije omalenog kluba iz Al Majmaha.

Dvanaestoplasirani tim prvenstva dočekaće Al Nasr koji uz Al Hilal konkuriše za titulu šampiona Saudijske Arabije, a predvodi ga jedan od najboljih fudbalera današnjice - Kristijano Ronaldo.

- Neće biti lako zaustaviti Ronalda. Oni su u fenomenalnoj formi. Imaju odličnu ekipu, ali u fudbalu je sve moguće. Sigurno je da se nećemo predavati.  Imaćemo veliki motiv da napravimo iznenađenje. Oni su veliki favoriti. Borićemo se do kraja, predati se unapred nećemo. Mi smo već napravili veliki uspeh. Po prvi put u istoriji je ovaj, uslovno rečeno, mali klub, došao u ovu fazu takmičenja. Ozbiljno se pripremamo za izazove koji nam predstoje, počeo je Rašović.

FOTO: Tanjug/AP

Srpski stručnjak istakao je da je nedostajalo i malo sreće za bolje rezultate, a veliki problem napravila je i kadrovska situacija.

- Svi su prezadovoljni plasmanom u osminu finala Lige šampiona Azije, ali neverovatno je i koliko nismo imali sreće, imali smo veliki broj povređenih igrača. Ne vidim zašto ne bismo napravili senzaciju, igraju se dve utakmice. Nažalost ne igramo na našem stadionu, već ćemo domaćini biti u Rijadu, istakao je Rašović za "Novosti".

Rašović će 1. januara kratko doći u Beograd kako bi proveo praznike sa porodicom, a potom sledi povratak u Abu Dabi gde njegov klub čeka nastavak priprema pred mečeve osmine finala Lige šampiona Azije.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)