DOBRO JE! Javili da je Ezekijel Laveci izboden, ali ovo je istina o bivšem asu Argentine i PSŽ-a

Novosti online

20. 12. 2023. u 22:35

Ezekjel Laveci bio je hospitizalizovan u Urugvaju, ali posle 12 sati pušten je na kućno lečenje.

ДОБРО ЈЕ! Јавили да је Езекијел Лавеци избоден, али ово је истина о бившем асу Аргентине и ПСЖ-а

Foto: Profimedia

Bivši argentinski fudbaler je, kako su javili argentinski mediji, "po svoj prilici bio izboden tokom zabave u sopstvenoj kući", preneo je bar to tako "Klarin", ali onda se sve razjasnilo.

Niti je bilo ubodne rane na stomaku, niti je 38-godišnji Laveci napadnut.

Naime, kako je saopštila direktora urugvajske klinike u kojoj se 2000. lečio i Dijego Maradona, Marija del Karmen Ljorente, nekadašnji fudbalski as se povredi prilikom pada.

- Mogu da potvrdim da je pao, da je doživeo traumu na jednom društvenom događaju i tom priliom je došlo do frakture ključne kosti. Zato je primljen kod nas. Stabilno, lekari su ga pregledali i operacija nije neophodna. Biće pod opservacijom - rekla je Ljorenteova za ESPN.

Nedugo zatim, "Klarin" je javio da je bivši argentinski reprezentativac pušten na kućno lečenje, odnosno da će se vratiti u domovinu i tamo započeti oporavak.

Nesrećni slučaj desio se u elitnom delu gradića Punta del Este.

Ezekijel Laveci - biografija

Laveci je završio igračku karijeru 2019. godine, kao član kineskog Hebeja, a u najboljim danima bio je član Napolija i Pari Sen Žermena.

Karijeru je počeo 2003. u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija. Igrajući na jugu Italije, postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pari Sen Žermen. Za četiri godine, postigao je 35 golova u njihovom dresu, a onda otišao u Kinu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini