JEZIVO: Izboden bivši fudbaler Argentine i Pari Sen Žermena!

Novosti online

20. 12. 2023. u 16:07

Ezekjel Laveci hospitizalizovan posle napada na ulici u Urugvaju.

ЈЕЗИВО: Избоден бивши фудбалер Аргентине и Пари Сен Жермена!

Foto: Profimedia

Bivši argentinski fudbaler Ezekjel Laveci (38) po svoj prilici je izboden tokom zabave u sopstvenoj kući, prenosi "Klarin".

Za sada nema informacija ko ga je napao, ali se saznaje da je hospitalizovan sa ubodnom ranom na stomaku, dok ima i prelom ključne kosti.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, život mu nije u opasnosti.

"Klarin" se poziva na lokalne medije iz Punta del Este, gradića u kome se napad desio, i javlja da "prema prvim verzijama 'Poko' Laveci doveden u bolnicu sa plitkom ubodnom ranom u predelu abdomena i frakturom u nivou klavikule (ključne kosti").

- Zato su prvi naslovi govorili o mogućem ubadanju. Međutim, policija koja je prva i stigla na mesto događaja, u svom saopštenju pominje samo povredu u vratno-ramenom predelu, dok istraga i dalje traje - piše jedan od najvećih argentinskih medija, dodajući:

- Još uvek nema izveštaja iz klinike, iste one u koju je Dijego Maradona primljen 2000, kada je bio na korak od smrti i gde je proveo 20 dana lečeći se. Što se 'Poka' tiče, nepoznata je ozbiljnost povrede ovog bivšeg, 38-godišnjeg fudbalera

Laveci je inače završio igračku karijeru 2019. godine, kao član kineskog Hebej, a u najboljim danima bio je član Napolija i Pari Sen Žermena. Karijeru je počeo 2003. u Estudijantesu, potom je igrao za San Lorenco, da bi od 2007. do 2012. godine bio član Napolija. Igrajući na jugu Italije, postigao je 38 golova na 156 utakmica, da bi potom prešao u Pari Sen Žermen. Za četiri godine, postigao je 35 golova u njihovom dresu, a onda otišao u Kinu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)