ŠOK U MADRIDU: Igrači jedva čekaju da Karlo Anćeloti napusti Real

Novosti online

02. 12. 2023. u 11:00

Neobične stvari dešavaju se u Realu iz Madrida...

ШОК У МАДРИДУ: Играчи једва чекају да Карло Анћелоти напусти Реал

FOTO: Tanjug/AP

Još uvek se ne zna kakva sudbina čeka Karla Anćelotija u Realu iz Madrida, a sve češće pominje se da bi mogao da preuzme reprezentaciju Brazila.

Italijanski stručnjak je proteklih dana govorio da će čekati do kraja, da ima dovoljno vremena za odluku i o posebnoj naklonosti prema "kraljevskom klubu", iako ga u brazilskom fudbalskom savezu spremno čekaju nakon što se završi sezona.

Atletik tvrdi da nije sve bajno u svlačionici Reala, navodno trojica igrača žele ga na novoj poziciji.

Pretpostavlja se da je reč o Brazilcima, koji bi voleli da ih on vodi u reprezentaciji i da zajedno pokušaju da osvoje Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Vinisius, Rodrigo i Eder Militao smatraju se igračima koji, za razliku od ostalih, jedva čekaju da Ančeloti napusti Real jer bi to značilo da će preuzeti njihov nacionalni tim. Osim toga, neće biti na gubitku sve i da se to ne dogodi i da ostane na klupi Reala.

Brazil od 2002. godine čeka na titulu na Mundijalu, sada ima sjajnu generaciju, koja bi mogla konačno da se popne na svetski tron.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)