"ZVEZDA IMA JAK TIM": Trener Jang bojsa očekuje ofanzivne crveno-bele u Bernu

Novosti online

27. 11. 2023. u 15:25

TRENER Jang bojsa Rafael Viki istakao je pred duel sa Crvenom zvezdom u 5. kolu Lige šampiona da će crveno-beli igrati napadački.

ЗВЕЗДА ИМА ЈАК ТИМ: Тренер Јанг бојса очекује офанзивне црвено-беле у Берну

FOTO: M. Vukadinović

Švajcarski stručnjak je tokom obraćanja medijima naglasio da će i njegov tim ići na sva tri boda koja bi im mnogo značila, pošto bi na taj način imali obezbeđeno proleće u Evropi.

- Teško je reći pred utakmicu šta drugi trener namerava. Jasno je da ne znamo njihove planove. Znamo, međutim, šta nam znači pobeda. Očekujem ofanzivnog protivnika, da krenu u napad i bude atraktivna utakmica. Ja se koncentrišem na sebe i naš pristup - rekao je Viki.

U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 2:2. Ipak, ovo je nova utakmica i taj duel ne mora da bude nekakav reper za susret u Bernu.

- Ne mislim više o meču u Beogradu. Naravno da raspoloženje posle toga nije bilo na nivou, bili smo razočarani. Pre svega jer smo vodili i na kraju primili gol. Kvalifikacije za Ligu šampiona ne mogu se porediti sa šansom da se kvalifikujemo u Ligu Evrope. Imamo oba cilja. Prvi smo postigli, sada želimo i da prezimimo u Evropi.

On ne potcenjuje snagu Crvene zvezde za koju kaže da ima dosta potencijala u napadu.

- Taj meč u Beogradu nam je dao snagu, videli smo da smo jednaki. Stvorili smo nekoliko dobrih šansi. Želimo da uđemo u meč sa tim pristupom, da možemo da uradimo nešto veliko. Ovo nam je sjajna prilika da igramo u Evropi i naredne godine. Ipak, znamo da protivnik ima jak tim sa dosta ofanzivnog potencijala.

Ipak, uvertira za meč sa šampionom Srbije nije bila dobra pošto je Jang bojs u prvenstvu Švajcarske poražen od Ciriha sa 3:1.

- Bilo je mnogo pojedinačnih grešaka. Analizirali smo igru protivnika, ali sada je nova priča i moramo da budemo fokusirani na meč sa Crvenom zvezdom i okrenemo novu stranicu. Plan je da maksimalno iskoristimo naše prednosti, idemo snažno u napad.

Potvrdio je da Sedrik Iten neće biti u timu zbog povrede.

- Neće trenirati sa nama nekoliko nedelja, očekujemo da se vrati u januaru - zaključio je Viki.

Podsetimo, utakmica na "Vankdorf" stadionu na programu je u utorak od 21 sat.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)