UŽASNI U KVALIFIKACIJAMA, ALI MOGU NA EURO 2024! Dali samo dva gola, a imaju šansu da igraju u Nemačkoj

Novosti online

21. 11. 2023. u 21:41

SRBIJA se plasirala na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, ali u Nemačkoj bi mogla da igra reprezentacija koja je katastrofalno odigrala kvalifikacije.

УЖАСНИ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА, АЛИ МОГУ НА ЕУРО 2024! Дали само два гола, а имају шансу да играју у Немачкој

Foto: EPA-EFE/Christine Olsson

Ova baltička selekcija je nakon pobede Češke nad Moldavijom (3:0) obezbedila baraž za EURO 2024! To su uradili zahvljujući plasmanu u Ligi nacija. U doigravanju će igrati sa najbolje rangiranim timom koji ne izbori plasman, a to su Hrvatska ili Poljska.

Estonija je bila veoma loša u kvalifikacijama, osvojila je samo jedan bod iz osam mečeva, uz gol razilu 2:22. Jedini nerešen rezultat ostvarili su protiv Azerbejdžana (1:1), a pogodak su postigli još u porazu od Austrije (2:1).

Pored ove tri selekcije u grupi F su igrali još Belgija i Švedska. Otuda i ne čudi što su Estonci bili ubedljivo poslednji.

Podsetimo, "orlovi" će učestvovati na Evropskom prvenstvu, ali na kontinentalnoj smotri je očekuje težak posao, s obzirom na to da će na žrebu biti u čevrtom šeširu.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima