DRAMA U BRAZILU: Pokušana otmica Nejmarove ćerke i devojke slavnog fudbalera!

Novosti online

07. 11. 2023. u 19:36

DRAMATIČNE vesti stižu iz Brazila. Otmičari su pokušali da kidnapuju Nejmarovu devojku Brunu Bjankardi i njihovu ćerku, piše španska "Marka".

ДРАМА У БРАЗИЛУ: Покушана отмица Нејмарове ћерке и девојке славног фудбалера!

FOTO: Profimedia

Naime, ovaj nemio događaj se desio u utorak u Kotiji, država Sao Paulo. Na licu mesta prilikom upada u kuću bili su roditelji devojke fudbalera Al Hilala i to vezani, ali ne i povređeni.

Dobra stvar je da su kuću odmah okružile jake policijske koje su uhapsile jednog od kriminalaca, a ostali su pobegli sa luksuznim torbama, satovima i nakitom.

O celom događaju se oglasila i Bruna Bjankardi.

- Jutros su opljačkali moju kuću i uzeli moje roditelje za taoce. Ja, Mavi i moja sestra više ne živimo tamo i nismo bile tamo u tom trenutku. Hvala Bogu što su i oni dobro. Materijalne stvari ćemo opet da vratimo, najvažnije je da su svi bezbedni i da oni koji su učestvovali budu uhvaćeni - napisala je Bjankardi.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)