CRVENA ZVEZDA SUTRA (18.30) GOSTUJE EKIPI IMT SA CILJEM DA KONAČNO ZABLISTA Nema novog "klizanja"

Z. Ćorović

27. 10. 2023. u 21:00

NAJBOLjU utamicu odigrala je Crvena zvezda na polovini grupne faze Lige šampiona, samo što je jači deo konstatacije da je opet lako izgubila. Jedno sa drugim obično se ne uklapa, ali i to što je pružila snažan otpor, pa i u nekim periodima igre bila bolja od Lajpciga - doneli su nadu da će srpski prvak krenuti uzlaznom linijom.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА  (18.30) ГОСТУЈЕ ЕКИПИ ИМТ СА ЦИЉЕМ ДА КОНАЧНО ЗАБЛИСТА  Нема новог клизања

M. Vukadinović

Nikad skuplji tim crveno-belih odavno u domaćem prvenstvu nije ostavrio jednu nadmoćnu i sigurnu pobedu. Novi pokušaj da se igra podigne na viši nivo imaće na sutrašnjem (18.30) gostovanju ekipi IMT. Novajlija u ligi domaćin je na "krovu" sa koga je Zvezda nedavno "ljosnula" posle poraza od Voždovca. Tada se njen trener Barak Bahar žalio da se ekipa nije najbolje prilagodila na teren sa veštačkom travom, mada se nešto kasnije okliznula i na pravoj travi, na Banovom Brdu protiv Čukaričkog.

- IMT je odličan tim, umeo je da napravi probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali - upozorava Bahar. - Igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat. Svi igrači su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se oseća svežije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu uđe sa klupe.

Pohvalio je Izraelac Zvezdine školarce da su odigrali dobro protiv Lajpciga kada su dobili šansu.

- Nekada je za mlade igrače bolje kada uđu u igru sa klupe. Nedeljković, Mijatović i Lučić su dosta pomogli ekipi da postignemo gol, a malo je nedostajalo i da stignemo do izjednačenja u teškoj utakmici. Nedeljković je već igrao u domaćem šampionatu, svakako ga možete očekivati na terenu.

Prioritet je da se odbrana konačno učvrsti i postane manje ranjiva.

- Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Želimo da unapredimo i taj segment igre - kratko je konsrtatovao Bahar.

Verujem u Krasoa

BAHAR je ponovio da računa na napadača Žana Filipa Krasoa, koga sve manje ima u timu.

- Svaki igrač ima uspone i padove. Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno, verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)