PROVOKACIJA NIČIM IZAZVANA: Albanac sramno ponizio Srbiju, šta će reći Piksijevi orlovi

Novosti online

25. 10. 2023. u 09:17

SRBIJA još nije izvadila zvanično vizu za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali krenule su kalkulacije, ko sa kim u grupi...

ПРОВОКАЦИЈА НИЧИМ ИЗАЗВАНА: Албанац срамно понизио Србију, шта ће рећи Пиксијеви орлови

Foto Profimedia

Albanci "orlovima" nisu bili ni u malom mozgu, ali posle izjave Taulanta Seferija sigurno bi Piksijevi učenici voleli da pokažu ovom momku o kakvoj se reprezentaciji radi. 

Naime, Seferi, fudbalski reprezentativac Albanije koji je rođen u makedonskom Kumanovu, izazvao je pažnju medija najavom da bi voleo da se Albanija i Srbija sastanu u grupnoj fazi Evropskog prvenstva 2024. 

Taulant nije stao samo na želji za sudarom sa Srbijom već je izrazio samopouzdanje u ishod takvog meča, tvrdeći da bi Albanija pobedila Srbiju s visokim rezultatom od 3:0, 4:0 ili 5:0, ako se oba tima kvalifikuju. 

– Želim Srbiju u našoj grupi na Evropskom prvenstvu da ih pobedimo kako treba. Verujem da možemo doći do čiste pobede i to rezultatom 3:0, 4:0 ili 5:0.

Ovaj fudbaler iz Severne Makedonije, koji je prešao iz mlađih kategorija i zaigrao za Albaniju 2019. godine, ima 16 nastupa za albansku reprezentaciju i postigao je tri gola, od kojih su dva postignuta u trenutnim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Seferi je postao važan član albanske reprezentacije, posebno na poziciji levog krila. Seferi trenutno igra za klub Banijas u Emiratima, nakon što je prošao kroz različite klubove u karijeri, uključujući Rabotnički, Jang bojs, Volena Vinterura, Ksamaksa, Tirane i Teute. 

Podsetimo, kako bi se Albanija kvalifikovala za Evropsko prvenstvo, potrebno je da osvoje bod u mečevima protiv Farskih Ostrva i Moldavije. S druge strane, Srbija traži bod u susretu protiv Bugarske kako bi osigurala plasman na prvenstvo. 


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom