NJUKASL POTVRDIO: Tonali zvanično pod istragom zbog klađenja na utakmice

Novosti online

19. 10. 2023. u 15:22

Igrač Njukasla Sandro Tonali nalazi se zvanično pod istragom italijanskog tužilaštva i Fudbalskog saveza Italije (FIGC) zbog klađenja na utakmice, saopštio je engleski klub.

ЊУКАСЛ ПОТВРДИО: Тонали званично под истрагом због клађења на утакмице

foto: EPA

Tonali je nedavno zajedno sa saigračem iz reprezentacije Italije Nikolom Zaniolom napustio pripreme "azura" zbog optužbi za klađenje. Tonali i Zaniolo nisu igrali za nacionalni tim u mečevima kvalifikacija za EP 2024. protiv Malte (4:0) i Engleske (1:3).

- Tonali i njegova porodica će nastaviti da dobijaju punu podršku kluba. Zbog procesa koji je u toku, Sandro i Njukasl neće davati komentare - saopštio je Njukasl.

U saopštenju Njukasla se ne navodi da li će italijanski fudbaler igrati za engleski klub dok traje istraga. On je pre nekoliko dana bio u Italiji na saslušanju povodom optužbi za klađenje.

Tonali je u letnjem prelaznom roku stigao u Njukasl iz Milana u transferu vrednom 55 miliona evra.

BONUS VIDEO: Kapiten košarkaša Srbije Bogdan Bogdanović čestitao Novostima 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!