ŠAHOVNICA USRED BEOGRADA! Bedna provokacija Crnogoraca (ni)je uspela (FOTO)

Novosti online

18. 10. 2023. u 10:07

Na utakmici Srbije i Crne Gore desio se incident koji su izazvali navijači gostujuće reprezentacije, a naše pristalice im nisu ostale dužne.

ШАХОВНИЦА УСРЕД БЕОГРАДА! Бедна провокација Црногораца (ни)је успела (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što je Srbija ponovo povela pogotkom Aleksandar Mitrovića u 73. minutu, navijači Crne Gore su počeli da divljaju. Oni su počeli da lome stolice na ograđenom delu stadiona gde su bili smešteni, a naši navijači im nisu ostali dužni.

Jedan naš navijač oduzeo je gostima njihovu zastavu, a zatim se vratio nazad. U momentu kada su Crnogorci videli da je "pala" zastava, krenuli su ka našim navijačima, ali policija je uspela smiri situaciju. 

Na sreću nije bilo većih sukoba, ali da su naši momci videli jednu navijačicu Crne Gore sa hrvatskim obeležjima, svašta bi se desilo. Naime, na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se grupa navijača kako drži crnogorsku zastavu, a na jakni jedne od devojaka, kakve nose i momci oko nje, jasno se vidi šahovnica na grbu Hrvatske.

To je bila provokacija Crnogoraca koja nije uspela ili su imali pojačanje iz Hrvatske, dilema koju je teško rešiti. Ipak, svakako je dobro što je ovaj detalj isplivao tek posle meča, a ne tokom njega, jer je pitanje kako bi reagovali navijači "orlova" da su videli kako se neko šepuri sa šahovnicom usred Beograda, a da pritom Hrvatska ne igra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja