"PAKAO NA MARAKANI!" Jang bojs upozoren od švajcarskih medija: "Srce će vam pasti u pantalone!"

Novosti online

04. 10. 2023. u 16:13

ŠVAJCARSKI mediji sa velikom pažnjom bave se utakmicom Crvena zvezda - Jang bojs. Ponovo će se sastati stari znanci, a u petom duelu sastav iz Berna priželjkuje prvu pobedu, ali su svesni da im to neće biti nimalo lako.

ПАКАО НА МАРАКАНИ! Јанг бојс упозорен од швајцарских медија: Срце ће вам пасти у панталоне!

Foto: N.Paraušić

Renomirani švajcarski list "Blik" bavio se duelom na stadionu Rajko Mitić, a autor lista Alajn Kunc u tekstu sa naslovom: "U ovom tunelu za igrače čućete srce kako vam spada skoro u pantalone", posebnu pažnju dao je "psihološkom ratu" kroz arhitekturu "Marakane".

- U prvom kolu Lajpcig je slavio protiv Jang bojsa, dok je Crvena zvezda izgubila od najboljeg tima na svetu. Podseća autor teksta da se Siti mučio protiv srpskog šampiona, te da je prvi gol postigao u drugom poluvremenu.

Svesni su i Švajcarci da je dvoboj sa Zvezdom biti ili ne biti kada je plasman u Ligi Evrope u pitanju.

- Prepreka nije samo Zvezda. Pod novim trenerom igraju disciplinovanije, igrači trče mnogo više, prenosi Blik reči Zorana Rašića, nekadašnjeg igrača tima iz Berna.

Smatraju da je najveća opasnost po gol Švajcaraca Žan Filip Kraso, plaše se i Aleksandra Dragovića koji dobro poznaje stanje švajcarskog fudbala, nastupao je u Bazelu. Nezaobilazan je i vezista Mirko Ivanić, najverovatnije najbolji igrač tima, smatra Rašić.

Ipak, noge fudbalerima Jang bojsa zadrhte na pomisao zloglasnog tunela koji vodi od svlačionice do terena.

foto: EPA

- Ali, pre nego što dođe do prvog duela na terenu, igrači treba da pređu stotinu koraka kroz piro-pakao. Šetnja kroz tunel, koji je lociran od gostujuće svlačionice, van stadiona, do terena na "Marakani". Prvi susret imate direktno sa "delijama". Neustrašivim navijačima Crvene zvezde. Kako igrači ne bi izlazili direktno pod tribinu tunel je produžen sve do terena, navodi se u tekstu.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!