NE DA SE MITROVIĆU I NEJMARU: Srbina VAR sprečio da izvede penal, Nejmar još uvek čeka na prvenac (VIDEO)

Novosti online

29. 09. 2023. u 21:41 >> 22:28

STIGAO je Nejmar ovog leta u Al Hilal kao najzvučnije ime, ali još uvek nije postigao pogodak u prvenstvu Saudijske Arabije.

НЕ ДА СЕ МИТРОВИЋУ И НЕЈМАРУ: Србина ВАР спречио да изведе пенал, Нејмар још увек чека на првенац (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Brazilac je za prvenac imao sjajnu priliku protiv Al Šababa, ali promašio je penal i još uvek će morati da sačeka na pogodak u dresu novog kluba.

Nejmar nikako da pogodi mrežu rivala, a Aleksandar Mitrović nikako da izvede udarac sa bele tačke. Mogao je da uradi u 26. minutu, ali VAR je poništio jedanaesterac.

Potom se Sergej Milinković Savić izborio za novi penal. Tada je bivši igrač PSŽ-a namestio loptu na belu tačku, no golman gostiju Kim mu je zaustavio udarac.

Ipak, Al Hilal je uspeo da dođe do vođstva u 68. minutu preko Kalidua Kulibalija. Nejmaru uteha može da bude to što je asistirao Senegalcu za pogodak.

Na kraju je konačan rezultat postavio Aleksandar Mitrović koji je postigao šesti gol u prvestvu Saudijske Arabije.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELA ERUPCIJA U MANČESTERU Reakcija "delija" kada je Zvezda povela protiv Sitija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)