ZVEZDA JE SIMBOL SRPSTVA: Crveno-beli uplatili pomoć porodicama žrtava u Banjskoj

Tanjug

29. 09. 2023. u 13:06

Fudbalski klub Crvena zvezda uplatio je pomoć porodicama žrtava u Banjskoj, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu kluba.

ЗВЕЗДА ЈЕ СИМБОЛ СРПСТВА: Црвено-бели уплатили помоћ породицама жртава у Бањској

FOTO: FK Crvena zvezda

"FK Crvena zvezda, kao jedan od najvećih simbola srpstva, oseća moralnu odgovornost da u svakom trenutku bude uz naš narod na Kosmetu. Tragedija koja je zadesila časne i poštene familije u južnoj srpskoj pokrajini, duboko nas je sve pogodila. U skladu sa tim će FK Crvena zvezda uplatiti po 10 hiljada evra kao jednokratnu pomoć porodicama stradalih junaka. Crvena zvezda je klub svog naroda i biće svuda uz njega u svim teškim situacijama", stoji u saopštenju kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)