Crvena zvezda je pohod na novu šampionsku titulu započela pobedom nad Vojvodinom u 1. kolu Superlige Srbije, a konačan rezultat, 5:0, moglo bi da posluži kao upozorenje budućim rivalima crveno-belih, jer su Novosađani, i pored rezultatski teškog poraza, zapravo ostavili prilično dobar utisak na "Marakani".

Komentari (13)

Delija zapad

30.07.2023. 22:41

Srpski fudbal tone.... Da li je Vojvodina smela da izadje na stadion sa 2 i 3 timom? Da li je sudija morao da svira penal ? Zasto je sudija zurio sa crvenim kartonom? Ne lici li prvenstvo na unapred zavrseno? Sto se tice CZ golman ekstra klasa, dok ogroman broj mladih a superetalentovanih pocinju da budu smetnja u igri CZ.. Izraelac mora od desetak mladih da izabere 3-4 najvise, koje ce forsirati da sazru, a ostali moraju da sacekaju i upravo to cekanje je opasnost...Terzic je prerano digao galamu o mocnoj CZ a ona tek ce naici na jake i zrele protiuvnike...U CZ isti profil igraca su; Bukari, Mitrovic, Lucic, Kangva, Nedeljkovic,... Stamenic mnogo obecava, a za visok kvalitet njegove igre potreban je vrhunski plej...

Soko

30.07.2023. 22:50

Vojvodina igrala sa deset igrača a Zvezda sa dvanaest zajedno sa sudijom.Sudija je u startu lošim i pogrešnim procenama u suđenju razbio Vojvodinu.

Kole

31.07.2023. 08:50

Nije! Rezultat nije merilo onoga što je bilo na terenu. Vojvodina je itekako bila rival, da nisu dobili crveni bilo bi gusto. Zvezda mora da nađe motiv da igra Super ligu! Razumem da je kvalitet loš, da svi igraju bunker. Ali ono je sinoć bilo loše, bez energije. Na momente delovalo ležarno. Mora svaka tekma da se igra kao da je Real ili Barsa sa druge strane.